REDACTIE

Emy ten Seldam (1948) begon haar loopbaan in de uitgeverswereld in 1969 als secretaresse van Paul Kluwer bij uitgeverij N. Kluwer, later Ankh-Hermes, tot 1981. Van 1983 tot 1999 werkte zij als uitgeefassistent, pr- en foreign rights-manager bij uitgeverij Terra. Van 1999 tot 2010 werkte zij als uitgever bij uitgeverij Ankh-Hermes.

Vanaf voorjaar 2013 verzorgt zij de redactie van BRES Magazine.

email: redactie@bres.org

AUTEURS

Enkele vaste auteurs van BRES:

Jaap Hiddinga, van huis uit chemisch ingenieur en fysicus, kreeg in 1993 een openbaring die zijn leven en denken totaal veranderde. Hij houdt zich nu uitsluitend bezig met het schrijven van boeken en het geven van consulten. Hij schreef de volgende boeken: Bronnen van inspiratie, De reis naar het licht, Goddelijk bewustzijn in de mens, Het leven, De verwarde mens, Visioenen en uittredingen, Engelen en visioenen, Man, vrouw en zielenbewustzijn, Eindtijd of overgang, Conceptie, geboorte en leven.. In het BRES-fonds verschenen: Transformatie naar nieuw leven – De reis naar een toekomstige wereld en Voorbij de illusie – de weg naar volledige vrijheid. In maart 2016 verscheen zijn boek Visioenen vanuit de bron – Openbaringen van goddelijke wijsheid

email: jaap.hiddinga@btopenworld.comLoes Modderman (1944) is opgegroeid in Amsterdam en woont sinds 1989 in Nijmegen. Ze werkte in de gezondheidszorg en als zelfstandig fotograaf. Publicaties: een boek over autisme, een gedichtenbundel en artikelen voor diverse tijdschriften. Daarnaast geeft ze haar eigen e-zine uit Verwondering. In het BRES-fonds verscheen van haar het boek Bergen stenen korrels zand.

www.scienceart.nl info@scienceart.nl


Hans Kröder is betrokken bij de ontwikkeling en verbinding van wereldwijde richtlijnen en instrumenten voor maatschappelijke verantwoordelijkheid van organisaties (MVO). Hij publiceerde de boeken: De implementatie van MVO en Duurzame winst voor MKB (in Nederlands en Engels). Zijn missie is een duurzame economie en wereld helpen creëren waarin ieder mens een volwaardige plek in de samenleving mag hebben. Een leerproces voor elke ziel om vanuit universele liefde voor de mens, aarde en kosmos te leven.

www.learn2improve.nl


Theo Paijmans is auteur, schrijver, bladenmaker en cultuurspecialist. Zijn tweede boek over de uitvinder van vrije energie, John Keely, werd uitgegeven in Amerika en Japan. Zijn artikelen verschijnen met regelmaat in Fortean Times, Gazette Forteenne, Darklore, All Hallows en een aantal blogs. Theo maakt ook publicaties voor musea en culturele instellingen.

theo163@gmail.com